af008768: Job Beyrus - H. en M. Schaumans N.V.; BSP; Beyrus, Job (1977)
"Affiche voor de verkiezingen van 1977. Portretfoto Job Beyrus. Tekst: Eerste kandidaat voor de provincie Job Beyrus. Stem socialist 1. VERKIEZINGEN VAN 17 APRIL 1977. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"