pk001659: Nieuwjaarswens - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een vrouw uit Mali met een kind op de rug en een mand met eten op het hoofd. Gesigneerd door kabinetschef Jacques Van Grimbergen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"