fo024369: Camille Huysmans op herdenking Jean Jaurès - Jack-photo
"Zwart-witfoto van Camile Huysmans tijdens de 50ste herdenking van de dood van Jean Jaurès in Castres, 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"