fo016215: Coöperatieve winkel nr. 11 in Hoboken - Press-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van de voorgevel van de coöperatieve winkel nr. 11 in Hoboken (Kioskplaats ?), november 1925. Zicht op de etalage. Opschrift op voorgevel: Kooperatief verbond Samenwerkende Arbeidersmaatschappij Koloniale waren Winkel nr. 11. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"