pk002462: Socialistische samenwerkende weverij
"Socialistische samenwerkende weverij. Gent. Opschrift: Beerblock schrijft naar Victor Lamarq, om een vergadering voor de feestcommissie te melden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"