De arbeidsmarktpositie van hooggeschoolde immigranten met bijzondere aandacht voor 'overkwalificatie' : resultaten op basis van een IM-survey - Geets, Johan (Antwerpen: Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2011)
"Johan Geets"