af006283: Vive la solidarité des travailleurs - PCB; Couteau, Marcel (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Parti Communiste de Belgique (PCB) voor de parlementsverkiezingen en de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: tekening, bovenaan en onderaan, van een rijtje zwarte silhouetten over de hele breedte. Tekst: Fédéralisme: oui. Séparatisme: non. Vive la solidarité des travailleurs! Votez communiste! Exempt de timbre. Elections législatives. - ASSISTEZ AUX MEETINGS DU PARTI COMMUNISTE. Edit. resp.: M. Couteau, av. de Stalingrad 18-20 - 1000 Bruxelles. Zie ook: af004152 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"