397.00030: Documentatiemap ongewenste seksuele intimiteiten - De Beule, Nadya
"Collection: De Beule Nadya; Biografie: Nadya De Beule (°Lokeren, 1955) studeerde geschiedenis aan de Gentse universiteit en maakte een eindverhandeling over het Belgisch trotskisme in de periode 1924-1940. Die verhandeling werd in 1980 in boekvorm uitgegeven. Ze werkte eerst als onderzoekster – in nepstatuten, o.a. bij het toenmalige AMSAB – vervolgens als journaliste bij De Morgen en Tvbrussel, later stapte ze over naar de persdienst van enkele Brusselse politici. Ze startte de persdienst van het Paleis voor Schone Kunsten en is nu woordvoerster van minister Guy Vanhengel. Level of description: File; Series: 397: Archief van Nadya De Beule"