fi000190: 60 jaar Algemene Centrale (1969)
"Verslag van de feestelijkheden naar aanleiding van 60 jaar Algemene Centrale, met name een concert, een dansoptreden en een aantal toespraken (o.a. Emiel Janssens en Louis Major), 1969. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"