af003320: Assez - PCB; Couteau, Marcel (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Parti Communiste Belge (PCB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: tekening van 2 handen die de buikriem aansnoeren. Tekst: ASSEZ votez COMMUNISTE PCB. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"