fo018740: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een kleine sleepboot met op de achtergrond de grote zeeschepen. Haven van Antwerpen, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"