sch000180: Portret van een arbeider - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Geschilderd portret van een arbeider met sigaret in de mond en een blauwe helm op het hoofd. Rechtsonder signatuur DL en datum juni 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"