fo020913: Delegatie in Joegoslavië
"Zwart-witfoto genomen tijdens een ontvangst van deze delegatie in Joegoslavië in september 1955. Links is Amédée De Keuleneir in gesprek met Willy De Clercq. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"