af003690: Ticketdag. Vroegboekactie! Ontdek het nieuwe jaarprogramma. Korting = de temperatuur in Kinshasa. Met gratis concert van Grascias, tombola, … - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor hun ticketverkoop. Tekst: Ticketdag. Vroegboekactie! Op zo 26 aug 2007 van 14u tot 18u; Ontdek het nieuwe jaarprogramma. Korting = de temperatuur in Kinshasa. Met gratis concert van Grascias, tombola, … Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be, www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen en DGOS Belgische Ontwikkelingssamenwerking. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"