fo018205: Hendrik de Man in de Haute Savoie
"Zwart-witfoto van de berghut (chalet) van Hendrik de Man en de besneeuwde bergen (Les Aravis) in de Haute Savoie in Frankrijk, 1943. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"