fo013438: Landbouwers aan het werk - Libouton, Léon
"Zwart-witfoto van landbouwers die het hooi maaien in juni in Mont-Saint-Guibert. Opschrift achteraan: Juin - Mois des foins. On fauche le foin à Mont-St Guibert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"