te001636: Conversatie tussen blank en zwart - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 27 april 1978. Reeks van tekeningen van een blanke en een zwarte man. Tekening gaat over de bewaping van de derde wereld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"