fo033933: Het Pand, Gent - Rol
"Zwart-witfoto genomen in de tuin van Het Pand. Kinderactiviteit ... met o.a. Peter Bracke en de kinderen van vzw Selam (?) . Guido Lauwaert luistert (of speelt) mee... Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"