fo011375: CGSP-meeting - Journal de Charleroi
"Zwart-witfoto van een CGSP-meeting in Charleroi. Opschrift op bordejs: Plus de credit. Payez la note ! Plus de promesses ! Nous voulons nos barèmes. Les TT en ont assez. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"