af003074: Linkse vrouweneenheid! Vrouwen tegen de Krisis - Agitat; Linkse Vrouweneenheid; Leger, Siska
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Linkse vrouweneenheid voor een nationale betoging in Brussel. Afbeelding: affiches op een schutting. Tekst: Linkse vrouweneenheid! 7 maart 1981: nationale betoging Brussel. Vrouwen tegen de Krisis. Verantw. uitg.: S. Léger, Vlaamse Kaai 49, 9000 Gent. Agitat Druk Kasteellaan 255 Gent (091) 25.30.98. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"