De beste stiel, die men uitdenken kan - Huysmans, Camille (La Presse : livre commémoratif édité par la Section Bruxelloise de l'Association générale de la Presse Belge à l'occasion de son 60ème anniversaire (1888-1948) = De pers : gedenkboek uitgegeven door de Brusselse Afdeling van de Algemene Belgische Persbond bij gelegenheid van haar 60ste verjaardag (1888-1948))
"door C. Huysmans"