fo029672: Socialistische beweging Oostende - Foto Luc
"Zwart-witfoto van John Lauwereins, senator en federaal secretaris van de BSP, aan het woord tijdens een 1-meibetoging, jaren 1950-1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"