af005354: Kiezen voor elkaar - SP; Stulens, Jo (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Leuven) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto's van Louis Tobback en Miche Dejonghe. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"