Les anarchistes - Prolo, Jacques (Paris: Rivière, 1912)
"Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekDze publicatei bevat volgende liederen :Je suis le vieux Père la Purge...Ouvrier, prend la machineLes chemins que nous ont montrés..."