af006308: Drug tentoonstelling - Maatschappelijke Jongeren Actie (MJA); Germonpré, Siska
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Maatschappelijke Jongeren Actie (MJA) voor de tentoonstelling Drug. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"