te000408: Forces murales. Vive la paix, ni 18 ni 24 mois - Deltour, Louis (1951)
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: gou000060 Afbeelding van een grote muur met daarop de tekst: Vive la paix, ni 18 mois ni 24 mois. Op de achtergrond staat een uitkijktoren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"