kal000002: Kalender der samenwerkers 1930, calendrier des cooperateurs (1929)
"Kalender in zwart-wit voor het jaar 1930. Louis Bertrand, Victor Serwy, J. Chèvremont, De Belgische Samenwerkende Dienst Brussel, De Federatie der Belgische Samenwerkende Maatschappijen Antwerpen, Société Générale Coopérative Micheroux, Bonnet Rouge Leuze, Le Comptoir de Dépôts et de Prêts Brussel, De Prévoyance Sociale Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"