409.00003: Verslagboek van de Algemene Centrale Bouw, Ameublement Gemengde Vakken Afdeling Gewest Sint-Niklaas 19/9/1944-16/6/1955 - AC-Gewest Sint-Niklaas
"Collection: AC-gewest Sint-Niklaas; Biografie: AC-gewest Sint-Niklaas is de gewestelijke afdeling van de Algemene Centrale. Level of description: File; Series: 409: Archief van AC-gewest Sint-Niklaas"