fo024794: Ford Motor
"Zwart-witfoto genomen tijdens het bezoek van Camille Huysmans en Willem Eekelers aan de autofabriek Ford Motor Compagny te Antwerpen op 3 juni 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"