te004086: Veritas' nieuwjaarsgroet - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/01/09))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee mannen achter een bureau die proberen een nota aan te nemen van een haastige vrouw. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 9 januari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"