af016615: 20 Angela Van Hooydonck sp.a - sp.a-afdeling Essen; André, Alain
"Affiche uitgegeven in 2012 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Essen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: 20 Angela Van Hooydonck sp.a. V.u.: Alain André, Grasmarkt 105/37, 1000 Brussel / Verkiezingsdrukwerk gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2012. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"