fo020792: Sociale huisvesting - Photo Roghes
"Zwart-witfoto van de sociale woningen van het Eiland Malem te Gent in 1956. Deze woningen waren eigendom van De Goede Werkmanswoning. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"