st000288: Belgische Natuur- en Vogelreservaten vzw - Lootens, Viviane
"Sticker met tekst : Bedreigde diersoort. Vleermuizenaktie. BNVR. 20 fr. voor de oprichting en het beheer van vleermuizenreservaten. Belgische Natuur- en Vogelreservaten vzw. Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"