fo002024: Spaanse burgeroorlog, La Pasionaria - Graphopresse
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (voorzitter van de Communistische Partij van Spanje, La Pasionaria) omringd door journalisten tijdens een persconferentie. Parijs, 3 september 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"