Podium : driemaandelijkse nieuwsbrief van ACOD-Cultuur (Brussel: ACOD)
"Wijziging ondertitel: (jan/feb 1993) tweemaandelijkse nieuwsbrief van ACOD-Cultuur Periodiciteit: driemaandelijks / (jan/feb 1993) tweemaandelijks"