af004952: Ontsnap jij aan homofoob geweld? Doe mee aan de enquête over geweld tegen holebi's - Steunpunt Gelijkekansenbeleid
"Affiche uitgegeven in 2013 door het Steunpunt Gelijkekansenbeleid voor een enquête over homofobie. Afbeelding: superman spuit graffiti op muur. Tekst: Ontsnap jij aan homofoob geweld? Doe mee aan de enquête holebigeweld.be. Doe mee aan de enquête over geweld tegen holebi's. Holebi zijn, het is niet altijd even rooskleurig. Krijg jij omwille van je seksuele oriëntatie soms te maken met verbaal, fysiek, materieel of seksueel geweld? Of heb jij je integendeel nog nooit echt aangevallen gevoeld? Laat het ons weten en vul de anonieme enquête in over homofoob geweld in Vlaanderen.* Dat kan nog tot 30 september op www.holebigeweld.be. *Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Steunpunt Gelijkekansenbeleid, in opdracht van de Vlaamse minister voor Gelijke Kansen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"