fo029970: Agalev/Groen
"Kleurfoto van het panel tijdens een studiedag van Agalev West-Vlaanderen nog mossel nog vis te Oostende op 12 april 1997. Johan Malcorps aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"