af008285: Nicaragua - Drukte; MLB; PVDA; Rode Jeugd (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door MLB, PVDA en Rode Jeugd met als trefwoord internationale solidariteit: Nicaragua.Foto: Nicaraguaanse vrouwen met emmers, een man, een kind.Tekst: NICARAGUA. don. 17 mei 20u, blandijn, gent. reisverslag met dia's. met Hugo Debruyne en Renilde de Boucke. organisatie: M.L.B., Partij van de Arbeid, Rode Jeugd. ZEEFDRUKTE 091/24 14 45. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"