af001136: Een opleiding voor iedereen - Kroll, Pierre; Mostra!; BBTK; Roland, Christian
"Affiche van Pierre Kroll uitgegeven in 2004 door de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden (BBTK) voor de sociale verkiezingen. Tekstballonnen: Dus, papa, nu word je betaald om naar school te gaan? Inderdaad! Heeft mama je een tienuurtje meegegeven? Voor mij ook. Tekst: Een opleiding voor iedereen. Lijst 3 BBTK ABVV. Bezoek onze website www.bbtk.org. Verantwoordelijke uitgever: Chr. Roland, Hoogstraat 42, 1000 Brussel - Realisatie: Mostra! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"