De homo-leraaar op school - Dankmeijer, Peter (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Peter Dankmeijer Fonds Suzan Daniel (FSD)"