De maaltijdcheque : een sociaal-juridisch onderzoek vanuit de Personeelsdienst van de Ford fabrieken te Genk - Van de Winckel, Manuel (Brussel: Manuel van de Winckel, 1999)
"Eindwerk Erasmushogeschool ; Archief André Ver Elst"