Zelfbevrediging : De dialoog - Deboeck, Mark (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Mark Deboeck Fonds Suzan Daniel (FSD)"