fo021001: Tentenkamp VAKS in Doel (1981)
"Zwart-witfoto van de deelnemers van het tentenkamp, georganiseerd door VAKS, in Doel, 1981. Daar werd een weekend lang gediscussieerd over hoe het verder moest met de antinucleaire strijd. Groepsfoto, deelnemers dragen een T-shirt met opschrift: Doelbewust stoppen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"