Nieuwbouw en woningverbetering, twee imperatieven voor Oost-Vlaanderen - De Kinder, Roger (Gent: Provincie Oost-Vlaanderen, 1973)
"Rede naar aanleiding van de opening van de gewone zitting van de provinciale raad van Oost-Vlaanderen op 1 oktober 1973"