794.527: Dossier betreffende de begroting en afrekening over het jaar 1992. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"