fo010439: Eerste steenlegging PS-gebouw Brussel
"Zwart-witfoto van de eerste steenlegging van het nieuwe PS-gebouw (Prévoyance Sociale) in de Koningstraat 151 in Brussel op 30 april 1956. We zien Joseph en Henri Lemaire, Achille Van Acker, Léon-Eli Troclet en Edmond Leburton. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"