Lesbische bestsellers. Heldinnen kritisch onder de loep - Hoogma, Marianne (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marianne Hoogma Fonds Suzan Daniel (FSD)"