647.290: Verslag betreffende het Zomerkamp 2011 van de afdelingen Hoboken, Deurne en Merksem te Zandvliet. - SKVV-afdeling Hoboken
"Collection: SKVV-afdeling Hoboken; Biografie: De lokale afdeling van het Socialistisch Kinder- en Valkenverbond (SKVV) in Hoboken was één van de actiefste in de provincie Antwerpen en met uitbreiding volledig Vlaanderen. Ze werd vermoedelijk in 1924 opgericht. Level of description: File; Series: 647: Archief van SKVV-afdeling Hoboken"