dpr000232: Doodsprent van Henri-Constant-Joseph Heyman - Cramponi
"Doodsprent ter nagedachtenis van Henri-Constant-Joseph Heyman echtgenoot van Maria van Puyvelde. Afbeelding: zwart-witfoto van Henri-Constant-Joseph Heyman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"