Groot geïllustreerd keukenmeiden zangboek [Bladmuziek] - van de Merwe, Jaap (Utrecht: Bruna; Antwerpen, 1976)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Bij de kazerneAmsterdam bij nachtMoet ik dan, moet ik dan?De KroegMijn Vriend Lindeman!SchommelliedToen gij nog pril van zestien jaren waartVogeltje, vlieg niet te vroeg uit 't nestDroomende schoonheidHet schreiende meisjeMijne zonneAa de deur van je woningDe RozenkransRamp der 'Titanic'Het Verdwenen AccoordHet Angelus klept in de verteKrüger's Geloof en BedeDe boodschap op de heiDe paus leeft sierljk op deez' aardOpmarsch der VrouwenMorgenroodJeruzalem, de heilige stadDe koster en zijn klokkenHoe dankbaar ben ik mijne Moeder, dat zij mij bidden heeft geleerd!HallelujaHet kind in de kribbeHenriëtte Sontag's polkaDe Oude TanteDat 's onze PuckieDe SpoorstakingVrouwtjes van 't tooneelNaar de Parade in de MaliebaanKom, Karline! Kom!In den Theetuin van het TolhuisKiele ScheveningenDe Restaurant-BediendeIn het schemeruurtjeMijn Grootvaders KlokHet dierbaar ouderhuisHet Hutje bij de ZeeMargarine!De Verliefde KeukenmeidZilver tusschen 't GoudDe blauwe kielOndanks is 's Werelds loonDe Plaat gepoetst!!!AfgedwaaldDe Koopman in DuikelaarsDe brand van BerlijnVoor Rotterdammers is dat goed genoeg!Maar die kat kom weer...die kon nie langer wagUit nood gedrevenMensch, durf te sterven!De moeder van de dienstweigeraarTiperary!It's a long, long way to TipperaryVlieg CouplettenEen Belg naar 'OllandAls de vrouwen mobiliseerenVrije vrouwenDe KiesrechtdamesMannie maak eens gauw me blousje losHij gaf haar 7 stekenTa-ra-ra boom-de-ay!HittepetitPaatje zei : je krijgt geen wau-wauMarianneDe werkmansvrouwHuize MorgenstondDe blake slavinLoreleiHet weesmeisjeWeet ge, moeder, wat ik droomde?De 3 ruitertjesWel man, gij moet naar huis toe gaan!LevenslangDe Moord van Buikslootbaas hij rust in killen grondDe vergeten ZwerverMalabochSalem AleikumPara-Para-ParadisoKrontjong Ajoen AjoenManiseeTerang boelanWat brandt daar op die bergenDe wrede EuropiaanSarina : het kind uit de dessaLeve de Buit!Het lied van 't dierbaar vaderhuisWat gaat het mij aan, ik ben maar een orgelmanSatyrische AllerleiLied van den ProfessorDe lessen van MamaLieve moeder, dat doet de windJa baas...De Eerste HuwelijksnachtMina, neem jij den hengel in je handHet groote Succes der gezusters HameetmanHet avontuur van een TramconducteurWanneer? Waar?Sletje FloddermadamArchief Sylvain Libert"